Elektriska kaminer

Kort om elektriska kaminer
För att ha en kamin, är det inte nödvändigtvis med ett hus eller en mycket stor lägenhet. Nästan alla kaminer är lämpliga för små rum, faktiskt här kan du välja en kamin til vilken plats som helst i ditt hem - se alla väggmonterade kaminer, och hörnmonterade kaminer, och många andra.
Speciellt för invånarna i städer har vi utvecklat avdelning "elektriska kaminer för höghus". Denna avdelning omfattar alla de bäst lämpade modeller för flerbostadshus och lägenheter.
Elektriska kaminer är enkla att använda. Kaminen kopplas helt enkelt till ett vägguttag - och är klar att användas! Det bör noteras att en elektrisk kamin är inte bara en dekoration, men en reell värmekälla, som på kort tid kan värma upp et rum på 40 m2.
Effekten av brand inne i en elektrisk kamin är helt enkelt häpnadsväckande, särskilt märkbar i kaminer av producenten Dimplex, serien Opti-myst. Flamman kan inte skiljas från verklig brand även från nära avstånd. Flamman är "öppen" och kan vidröras med nakna handen utan att bränna. Du kan lära dig mer om modeller i denna serie här.
De flesta elektriska kaminer är utrustade med fjärrkontroll och en termostat som håller rumstemperatur i en lång tid.

Förfina sökningen


20%
OFF
Elekrtisk kamin Classic Flame Insert 28"
27%
OFF
Elekrtisk kamin Classic Flame Insert 18"
Visar 1 till 100 av 695 (7 Sidor)
Top

×